Home / Justitie / Bărbat reținut de polițiști, după ce și-a lovit soția și a aruncat în ea cu apă clocotită

Bărbat reținut de polițiști, după ce și-a lovit soția și a aruncat în ea cu apă clocotită

Un bărbat din localitatea Fâstâci, comuna Cozmești a fost reținut sâmbătă, de polițiști, după ce acesta și-a agresat soția și copiii și a aruncat un ceaun cu apă clocotită peste femeie, provocându-i arsuri grave. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, incidentul s-a petrecut vineri noaptea, când bărbatul, aflat în stare de ebrietate și-a lovit soția în prezența copiilor. Fiica cea mare, în vârstă de 17 ani a intervenit în dispută, fiind și ea victimă a agresiunii tatălui.

“Într-o criză de nervi, bărbatul a luat un ceaun cu apă clocotită și l-a aruncat peste femeia în vârstă de 36 de ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență, de unde a fost trimisă la o unitate medicală din Iași, la Chirurgie Plastică. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală de violență în familie, raportată la loviri și amenințare, iar urma audierilor, a fost dispusă măsura reținerii bărbatului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul reținut urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei copii, cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani, care au fost martori ai agresiunii, au rămas în grija bunicilor. Reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui vor începe o anchetă în acest caz. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: