Google+
Home » Invatamant » Iată cine sunt olimpicii bârlădeni premiați de Clubul Rotary Bârlad!

Iată cine sunt olimpicii bârlădeni premiați de Clubul Rotary Bârlad!

Pentru a XVII – a oară Clubul Rotary Bârlad a organizat Gala Performanței Școlare. Vineri seară, pe scena Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad au urcat cei mai buni elevi ai orașului, care au obținut locurile I, II și III la olimpiadele naționale și internaționale, dar și la concursuri de mare anvergură.

Premierea celor mai buni elevi bârlădeni a avut loc înaintea spectacolului caritabil susținut de o trupă de actori ai Teatrului „Principal” din București. Cel care a deschis evenimentul a fost Florin Barbu, președintele Clubului Rotary Bârlad, care a ținut să precizeze că marile bătălii „se câștigă în viață dacă ești pregătit pentru asta de mic”.

Elevii care au fost distinși cu premiul I au primit din partea Rotary câte un premiu în bani, de 1.000 de lei, elevii care au obținut premiul II au primit câte 800 de lei, iar câștigătorii premiului III au primit câte 600 de lei.

Au fost aplaudați la rampă elevii: Antonia Georgiana Zavate, pentru locul II la Olimpiada Internațională de Științe a UE, Irina Demetra Șușnea, pentru mențiune la Olimpiada Internațională de Limbă rusă, Valentin Funaru – pentru locul I obținut la Olimpiada Națională de Geografie, Georgiana Huțuleac – pentru locul I la Olimpiada Națională de Religie, Liviu Lucian Albu – pentru obținerea premiului I la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală (flaut), Alice Beatrice Giușcă – pentru locul I la Olimpiada Națională de Psihologia vârstelor, Cristina Gabriela Stavăr – locul II la Olimpiada Națională de Psihopedagogie specială, Denisa Gherasim Toniță – locul II la Olimpiada de Arte vizuale (grafică), Andreea Gâbu – pentru locul III la Olimpiada Națională de Turism și Alimentație publică, Bianca Manoliu – locul III la Olimpiada Națională de Pedagogie (Managementul elevilor), Vasile Burghelea – locul III la Olimpiada Națională Tehnologică, Antonio Alexandru Ganea – premiul special la Concursul Național de Proiecte IT & C „InfoEducație 2018”, echipa TRADDIS, formată din Cosmin Sava, George Baciu și Daniel Toporaș – premiul „Cel mai bun plan de afaceri” în cadrul competiției JAR COMPANY OF THE YEAR.

După festivitatea de premiere, publicul participant la acțiunea caritabilă a putut urmări piesa „Amanta”, adaptare după „Încurcă lume” de A.D. Hertz, în interpretarea actorilor Teatrului „Principal” din București. În sală au fost prezenți și membri ai Clubului Rotary din Cahul (Republica Moldova) și Ismail (Ucraina). (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: