Home / Sport / Încă un galop de sănătate pentru CSM Vaslui, care a mărit la 11 puncte diferența față de ocupanta locului secund

Încă un galop de sănătate pentru CSM Vaslui, care a mărit la 11 puncte diferența față de ocupanta locului secund

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui a avut derby sâmbătă, când a jucat în deplasare la ocupanta locului doi, CSU Galați, scor final 20 – 34. Elevii lui Leonard Bibirig au înregistrat cea de-a noua victorie consecutivă, rezultat care face ca diferența dintre vasluieni și gălățeni să crească la 11 puncte.

Meciul a fost disputat în prima parte, iar CSM Vaslui a intrat la pauză cu avantaj de doar trei goluri, scor 12 – 15. Oaspeții au turat motoarele însă în partea secundă pentru încă o victorie categorică, la 14 goluri.

De victoria vasluienilor profită și CSU II Suceava, care s-a apropiat la un singur punct de locul doi, grație victoriei obținute împotriva celor de la CSM Botoșani, scor 28 – 23.

CSM Bacău a produs surpriza etapei, învingând-o cu 37 – 34 pe CSU CNOT Brașov, cealaltă echipă care luptă pentru participarea la turneul semifinal. În faza următoare a competiției participă primele două clasate din cele patru serii ale Diviziei A, după disputarea meciurilor tur – retur (X2). Momentan brașovenii sunt la patru puncte de ultimul loc calificabil.

CSM Vaslui e lider în seria A a Diviziei A cu 27 de puncte. Pe locul doi se află CSU Galați, cu 16 puncte. Urmează CSU II Suceava, cu 15 puncte și CSU CNOT Brașov, cu 12 puncte. Pe cinci se clasează CSM Bacău, cu 6 puncte. Lanterna roșie CSM Botoșani are patru puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: