Google+
Home » Sport » Încă un galop de sănătate pentru CSM Vaslui, care a mărit la 11 puncte diferența față de ocupanta locului secund

Încă un galop de sănătate pentru CSM Vaslui, care a mărit la 11 puncte diferența față de ocupanta locului secund

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui a avut derby sâmbătă, când a jucat în deplasare la ocupanta locului doi, CSU Galați, scor final 20 – 34. Elevii lui Leonard Bibirig au înregistrat cea de-a noua victorie consecutivă, rezultat care face ca diferența dintre vasluieni și gălățeni să crească la 11 puncte.

Meciul a fost disputat în prima parte, iar CSM Vaslui a intrat la pauză cu avantaj de doar trei goluri, scor 12 – 15. Oaspeții au turat motoarele însă în partea secundă pentru încă o victorie categorică, la 14 goluri.

De victoria vasluienilor profită și CSU II Suceava, care s-a apropiat la un singur punct de locul doi, grație victoriei obținute împotriva celor de la CSM Botoșani, scor 28 – 23.

CSM Bacău a produs surpriza etapei, învingând-o cu 37 – 34 pe CSU CNOT Brașov, cealaltă echipă care luptă pentru participarea la turneul semifinal. În faza următoare a competiției participă primele două clasate din cele patru serii ale Diviziei A, după disputarea meciurilor tur – retur (X2). Momentan brașovenii sunt la patru puncte de ultimul loc calificabil.

CSM Vaslui e lider în seria A a Diviziei A cu 27 de puncte. Pe locul doi se află CSU Galați, cu 16 puncte. Urmează CSU II Suceava, cu 15 puncte și CSU CNOT Brașov, cu 12 puncte. Pe cinci se clasează CSM Bacău, cu 6 puncte. Lanterna roșie CSM Botoșani are patru puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: