Home / Justitie / Tânăr dus în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu pumnul de un adolescent de 15 ani pe care l-a înjurat

Tânăr dus în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu pumnul de un adolescent de 15 ani pe care l-a înjurat

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Poienești, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu pumnul în față de către un adolescent de 15 ani pe care l-a înjurat în urma unor certuri în plină stradă de la obiceiurile de iarnă. Autorul, cercetat pentru vătămare corporală, va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când a comis fapta.

O ceartă dintre doi prieteni din Poienești pe marginea pregătirii obiceiurilor de iarnă se putea încheia tragic. După ce au fost împreună cu alți doi consăteni la un magazin din sat, tinerii au început să aibă un schimb de injurii pe o stradă, moment în care adolescentul de 15 ani i-a tras un pumn în față prietenului cu opt ani mai mare. În urma loviturii, tânărul de 23 de ani a căzut pe asfalt, lovindu-se puternic la cap. În consecință, victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul de Neurochirurgie Iași unde, potrivit polițiștilor, și-a revenit în simțiri.

Polițiștii deplasați la locul faptei au întocmit dosar penal pe numele minorului de 15 ani pentru vătămare corporală din culpă. Autorul, cercetat pentru vătămare corporală, va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când a comis fapta”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În funcție de numărul de zile de spitalizare al tânărului de 23 de ani, adolescentul ar putea sta ani buni după gratii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CJAS Vaslui a modificat contractele cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale

Casa Județeană de Asigurari de ...

Bărbatul care a scăpat cu viață după ce a fost trăsnit, transferat la București

Pacientul de 40 de ani ...

Pistol cu gaze și muniție găsite de polițiști la domiciliul unui vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: