Google+
Home » Justitie » Adolescent fugit de acasă, căutat de polițiști și pompieri, după ce a sunat la 112 și a anunțat s-a rătăcit

Adolescent fugit de acasă, căutat de polițiști și pompieri, după ce a sunat la 112 și a anunțat s-a rătăcit

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna vasluiană Băcești, este căutat de mai multe ore, într-o pădure din zonă, după ce acesta a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că s-a rătăcit.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, băiatul ar fi avut o dispută cu familia și a fugit de acasă, dar a constatat, după ce a străbătut o anumită distanță, că nu mai cunoaște drumul.

“Adolescentul a sunat la 112 și a anunțat că s-a rătăcit. Sunt efectuate căutări la care participă polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și un pădurar din zonă”, a declarat marți, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reprezentanții ISU Vaslui au anunțat că la fața locului se intervine cu au autospecială de căutare-salvare și o șenilată. La misiune participă, de asemenea, reprezentanți ai Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență din zonă. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: