Google+
Home » Social » Drum național blocat, după ce un TIR plin cu lemne s-a răsturnat la Grivița

Drum național blocat, după ce un TIR plin cu lemne s-a răsturnat la Grivița

Drumul național DN 24D, care asigură legătura directă între Bârlad și Galați, a fost blocat zeci de minute după ce un TIR plin cu lemne s-a răsturnat pe șosea. Din fericire, șoferul nu a fost rănit, însă a fost sancționat de către polițiști pentru neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

Un TIR din Galați încărcat cu lemne s-a răsturnat la intrarea în localitatea Grivița, de pe drumul național DN 24 D. Întreaga încărcătură s-a împrăștiat pe șosea astfel încât traficul a fost blocat timp de câteva zeci de minute. Pentru a da posibilitatea șoferilor să circule mai departe, polițiștii de la postul comunal au deviat traficul rutier pe străzi lăturalnice pline de noroi.

În urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că autotrenul s-a răsturnat c urmare a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, respectiv carosabil umed. Conducătorul autovehiculului, un bărbat de 44 de ani, din Târgu Bujor, nu a suferit leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pentru a reuși eliberarea șoselei, lemnele au fost ridicate și încărcate cu ajutorul unui utilaj special într-un alt autotren. În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, acesta a fost sancționat contravențional de către polițiști. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: