Home / Social / Drum național blocat, după ce un TIR plin cu lemne s-a răsturnat la Grivița

Drum național blocat, după ce un TIR plin cu lemne s-a răsturnat la Grivița

Drumul național DN 24D, care asigură legătura directă între Bârlad și Galați, a fost blocat zeci de minute după ce un TIR plin cu lemne s-a răsturnat pe șosea. Din fericire, șoferul nu a fost rănit, însă a fost sancționat de către polițiști pentru neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

Un TIR din Galați încărcat cu lemne s-a răsturnat la intrarea în localitatea Grivița, de pe drumul național DN 24 D. Întreaga încărcătură s-a împrăștiat pe șosea astfel încât traficul a fost blocat timp de câteva zeci de minute. Pentru a da posibilitatea șoferilor să circule mai departe, polițiștii de la postul comunal au deviat traficul rutier pe străzi lăturalnice pline de noroi.

În urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că autotrenul s-a răsturnat c urmare a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, respectiv carosabil umed. Conducătorul autovehiculului, un bărbat de 44 de ani, din Târgu Bujor, nu a suferit leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pentru a reuși eliberarea șoselei, lemnele au fost ridicate și încărcate cu ajutorul unui utilaj special într-un alt autotren. În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, acesta a fost sancționat contravențional de către polițiști. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: