Google+
Home » Social » Începe perioada șomajului tehnic: peste 40 de salariați ai unei firme de construcții vor fi disponibilizați de la începutul lunii decembrie

Începe perioada șomajului tehnic: peste 40 de salariați ai unei firme de construcții vor fi disponibilizați de la începutul lunii decembrie

Un agent economic din județul Vaslui a anunțat Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) că va efectua disponibilizări colective pe perioada sezonului rece, fiind vorba de peste 40 de persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Laura Alina Toporăscu, este vorba despre o firmă de construcții care va disponibiliza un număr de 43 de persoane, începând cu data de 2 decembrie.

“Până la această dată, un angajator din județul Vaslui a înștiințat instituția noastră cu privire la intenția de a efectua disponibilizări colective. Societatea, care are ca profil de activitate domeniul construcțiilor, a anunțat că va disponibiliza un număr de 43 de angajați”, a declarat ieri Laura Alina Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Reprezentanții AJOFM Vaslui spun că, în perioada următoare, este posibil ca și alți agenți economici din județ, în special firme care activează în domeniul agricol și cel al construcțiilor să anunțe restrângeri temporare de activitate. La fiecare final an, sute de angajați din județul Vaslui sunt trimiși în șomaj tehnic de către angajatori. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: