Home / Justitie / Băiat de 15 ani, care a sunat la 112 că s-a rătăcit după ce s-a certat cu mama sa, găsit la peste 20 de km de casă

Băiat de 15 ani, care a sunat la 112 că s-a rătăcit după ce s-a certat cu mama sa, găsit la peste 20 de km de casă

Un băiat de 15 ani din Băcești, care a sunat la numărul de urgență 112 că s-a rătăcit într-o pădure după ce a plecat de acasă în urma unor certuri de la o sumă de bani, a fost găsit la peste 20 de kilometri de satul natal. În căutarea adolescentului au fost implicați zeci de polițiști, pompieri, angajați ai Direcției Silvice și localnici.
Zeci de angajați ai autorităților statului au fost puse pe jar de către un băiat de 15 ani din Băcești. Acesta a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că este rătăcit într-o pădure de lângă sat după ce s-a certat cu mama sa din cauza dispariției unei sume de bani. În consecință, polițiștii, ajutați de pompieri, localnici și salariați ai Direcției Silvice, au luat la pas pădurea de peste 450 de hectare din jurul Băceștiului. În cele din urmă, băiatul a fost găsit la mai bine de 20 de km de casă.
“Starea minorului era una bună astfel încât nu a fost necesară transportarea acestuia la spital”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Băiatul de 16 ani nu era la prima sa dispariție de acasă. El a mai plecat de la domiciliu și în urmă cu un an. (Ionuț Preda)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: