Home / Administratie / Ceai cald și colăcei, la Vaslui, de 1 Decembrie

Ceai cald și colăcei, la Vaslui, de 1 Decembrie

Ziua Națională a României va fi sărbătorită cu ceai cald și colăcei de către autoritățile din Vaslui în Piața Civică a municipiului reședință. Ca și în anii din urmă, nu vor lipsi slujba religioasă, depunerea de coroane, parada militară și spectacolul centenar. 

Autoritățile județene vor marca așa cum se cuvine ziua de 1 Decembrie. Pe lângă tradiționalele manifestări dedicate Zilei Naționale a României, precum slujba religioasă și depuneri de coroane, organizatorii au pregătit, începand cu ora 11, și o paradă militară de excepție, cu participarea efectivelor militare de la garnizoana militară din Bârlad. Pe lângă militari, vasluienii vor putea vedea și tehnica militară. De asemenea, vor participa și efective de la Serviciul Poliției de Frontieră Vaslui și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 
După paradă, participanții la manifestații vor putea servi un ceai cald și câte un colăcel oferite de către Primăria Vaslui. De altfel, activitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor fi organizate de către municipalitatea vasluiană, care a primit 85.000 de lei de la Guvern încă de la începutul acestei toamne.
În a partea a doua a zilei, vasluieni sunt invitați la spectacolul centenar organizat la Sala Sporturilor. Principalii protagoniști, pe lângă artiștii locali, vor fi membrii Asamblului “Joc”, din Republica Moldova. (Ionuț Preda)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: