Home / Administratie / Conducerea CJ Vaslui speră că liberalii vor face o politică de bun simț în cazul frezelor de zăpadă

Conducerea CJ Vaslui speră că liberalii vor face o politică de bun simț în cazul frezelor de zăpadă

Cele două proiecte privind preluarea a patru freze de zăpadă și acordarea a două autoturisme unor instituții publice revin pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean (CJ) Vaslui.

Inițiativele au fost respinse în ultimele două ședințe ale CJ-ului, din cauză că nu au întrunit numărul de voturi necesar.

Cum cele două proiecte privesc patrimoniul, pentru aprobarea hotărârilor este nevoie de 22 de voturi din cei 33 de consilieri județeni în funcție.

Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui, a precizat că nu a negociat cu consilierii județeni liberali adoptarea acestor proiecte și așteaptă ca poziția acestora să fie una constructivă: “Aștept ca liberalii să nu se mai încăpățâneze pentru lucruri care privesc dezvoltarea județului. Cine i-a trimis în CJ Vaslui nu dorește să stea cu zăpada în fața porții. Nu este nevoie să negociem pentru proiecte care aduc plus valoare județului, aici vorbim de a face o politică de bun simț. Avem nevoie de aceste utilaje chiar dacă sunt vechi, pentru a le utiliza la desfundarea drumurilor. Noi mai avem astfel de freze pe stoc și lucrăm bine cu ele. Sper să vină toți colegii noștri din majoritate pentru a avea cele 22 de voturi necesare. La prima ședință în care au căzut proiectele am avut cinci voturi lipsă, iar la ședința extraordinară ne-au lipsit două voturi pentru a trece proiectele”.

Primul proiect de hotărâre se referă la preluarea în folosință gratuită a patru autofreze de zăpadă aflate în proprietatea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Al doilea proiect privește transmiterea a doua autoturisme din parcul auto deținut de CJ Vaslui către Centrul Militar Județean și Centru Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

Suntem pe ”cai mari”: județul Vaslui a devenit cel mai mare importator de gunoaie din Moldova

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

%d blogeri au apreciat: