Home / Justitie / Descoperiți la controlul de frontieră cu cărți de identitate false în portmoneu

Descoperiți la controlul de frontieră cu cărți de identitate false în portmoneu

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița au descoperit, ascunse în portmoneele unor cetățeni din Republica Moldova, două cărți de identitate false care urmau a fi folosite în Germania.

Bărbații, în vârstă de 26, respectiv 32 de ani au vrut să intre în țară în calitate de pasageri într-un microbuz Mercedes Sprinter, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor de identitate pasagerilor microbuzului, polițiștii au observat, în portmoneele celor doi pasageri, ascunse și nedeclarate, două cărți de identitate cu însemnele autorităților române, pe care erau imprimate fotografiile personale. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentele în cauză sunt false.

Cu privire la cele constatate, posesorii documentelor au declarat că au procurat cele două cărți de identitate din Germania, de la aceeași persoană, ale cărei date nu le cunosc, plătind suma de 100 de euro fiecare. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: