Home / Justitie / Șofer cu permis necorespunzător depistat la controlul de frontieră

Șofer cu permis necorespunzător depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, care conducea un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil, deținut, nu îi dădea dreptul.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani a vrut să iasă din țară ieri, conducând un ansamblu de vehicule format din microbuz și remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii au constatat că bărbatul în cauză este posesorul unui permis de conducere valabil doar pentru categoria B , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule îi este necesară și categoria BE. Cu privire la cele constatate, șoferul a declarat că a preluat ansamblul de vehicule din localitatea Bârlad fără a avea cunoștință despre faptul că permisul de conducere valabil, deținut, nu îi dădea dreptul.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: