Home / Justitie / Șofer cu permis necorespunzător depistat la controlul de frontieră

Șofer cu permis necorespunzător depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, care conducea un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil, deținut, nu îi dădea dreptul.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani a vrut să iasă din țară ieri, conducând un ansamblu de vehicule format din microbuz și remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii au constatat că bărbatul în cauză este posesorul unui permis de conducere valabil doar pentru categoria B , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule îi este necesară și categoria BE. Cu privire la cele constatate, șoferul a declarat că a preluat ansamblul de vehicule din localitatea Bârlad fără a avea cunoștință despre faptul că permisul de conducere valabil, deținut, nu îi dădea dreptul.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: