Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Femeie de 80 de ani, din Bârlad, găsită carbonizată în propriul fotoliu

ULTIMA ORĂ Femeie de 80 de ani, din Bârlad, găsită carbonizată în propriul fotoliu

de Simona MIHAILA

O bătrână în vârstă de 80 de ani, Maria Prodan, din Barlad, a fost gasita, în urmă cu aproximativ o jumătate de oră, carbonizata, in fotoliu, in apartamentul sau de pe Bulevardul Epureanu. Cea care a descoperit-o a fost fiul sau, care dormea intr-o camera alaturata. Barbatul s-a trezit intr-un nor gros de fum care venea din camera mamei sale si a sunat imediat la 112.

Din primele constatari ale pompierilor sositi la fata locului, se pare ca femeia a adormit in fotoliu, uitand sa stinga tigara. Lucrurile din jur au ars mocnit, iar flacara a cuprins si hainele de pe ea, fara ca incendiul sa se extinda la nivelul intregii locuinte. De altfel, la sosirea echipajelor de pompieri, focul era stins.

„In momentul in care fiul doamnei Prodan a deschis usa apartamentului, fumul a navalit si pe casa scarii. Noroc ca nu a fost incendiu mare care sa ne puna si pe noi in pericol si bine ca a scapat macar el. Toata lumea o cunostea pe Maria Prodan. Era croitoreasa scarii. Fuma mult dar uite ca tigara a omorat-o in alt fel, nu prin boala”, ne-a declarat unul dintre vecinii batranei.

Medicii legisti sunt asteptati sa ridice cadavrul pentru efectuarea necropsiei. Vom reveni cu detalii.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: