Home / Justitie / Cei trei copii din Fâstâci a căror mamă a fost opărită de soț, ajutor de urgență de 500 de lei de la primărie
Hristache Sima

Cei trei copii din Fâstâci a căror mamă a fost opărită de soț, ajutor de urgență de 500 de lei de la primărie

Cei trei frați din localitatea Fâstâci care au rămas, provizoriu, fără părinți după ce mama lor a ajuns în stare gravă la spital în urma arsurilor provocate de soț cu apă clocotită au primit un ajutor de urgență de 500 de lei de la Primăria Cozmești. În plus, autoritățile vor pune la dispoziția copiilor o mașină cu care aceștia să ajungă la unitatea medicală din Iași pentru a-și vizita mama.

Autoritățile locale din comuna Cozmești nu au rămas indiferente la necazul prin care trec cei trei frați care au rămas în grija bunicilor după ce mama a ajuns la spital iar tatăl în arestul poliției. Copiii au primit din partea primăriei suma de 500 de lei reprezentând un ajutor de urgență cu care să-ți rezolve probleme urgente, în condițiile în care au rămas fără niciun sprijin părintesc în plină iarnă.

Ce s-a întâmplat în această familie este o mare tragedie. Cei trei copii suferă foarte mult, ca să nu mai vorbim de durerea prin care trece mama micuților. Primăria a dorit să mai aline puțin din aceste necazuri și am decis să-i ajutăm atât cât putem”, ne-a declarat primarul comunei Cozmești, Hristache Sima.

Pe lângă suma de bani oferită, autoritățile din Cozmești dă posibilitatea copiilor să-și viziteze mama la spitalul pentru arși din Iași. În acest sens, le pune la dispoziție o mașină a instituției care îi va transporta, astăzi, la unitatea medicală din capitala Moldovei, acolo unde femeia de 36 de ani se află internată după ce soțul i-a aruncat un ceaun cu apă clocotită pe ea pe motiv că nu vroia să facă sex. Totul s-a întâmplat chiar în prezența copiilor, după ce bărbatul s-a întors băut din sat. Agresorul, care a lovit-o și pe cea mai mare dintre fiice, a fost arestat preventiv pentru trei infracțiuni de violență în familie. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: