Google+
Home » Administratie » Trafic blocat în totalitate astăzi și sâmbătă pe bulevardul Ștefan cel Mare din Vaslui, timp de mai multe ore

Trafic blocat în totalitate astăzi și sâmbătă pe bulevardul Ștefan cel Mare din Vaslui, timp de mai multe ore

Traficul rutier pe principala arteră din municipiul Vaslui, respectiv bulevardul Ștefan cel Mare, va fi blocat în totalitate, astăzi și sâmbătă, timp de câteva ore, între Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și intersecția din Crucea Gării. Decizia a fost luată pentru pregătirea și desfășurarea paradei militare dedicată Zilei Naționale a României.

Defilarea pregătită de autorități pentru Ziua Națională a României nu prea va fi pe placul șoferilor din Vaslui sau a celor care tranzitează municipiul reședință. Și asta pentru că parada militară cu soldați și tehnică de luptă va presupune blocarea traficului rutier pe principala arteră din oraș chiar în zonele cele mai circulate. Astfel,circulația va fi închisă în totalitate atât astăzi, între orele 11.30 și 14.00, atunci când se face repetiția generală, cât și sâmbătă, între orele 9.00 și 14.00, când are loc defilarea efectivă, între Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui și intersecția din Crucea Gării.

Rugăm participanții la trafic să înțeleagă situația și să nu creeze probleme. Tocmai de aceea, între intervalele orare amintite, îi rugăm să găsească rute alternative, ne-a declarat directorul Poliției Locale Vaslui, Sorin Catană.

La parada militară din 1 Decembrie sunt așteptate să participe peste 60 de autovehicule de la mai multe instituții ale statului precum Garnizoana Bârlad, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, Poliția Județeană, Jandarmerie, Poliția de Frontieră și Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui. (Ionuț Preda)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: