Home / Social / O jucărie în loc de bilet! Copiii de la CS Sonicks Bârlad joacă baschet pentru micuții defavorizați
Sursa foto: www.b-o.ro

O jucărie în loc de bilet! Copiii de la CS Sonicks Bârlad joacă baschet pentru micuții defavorizați

O inițiativă inedită, care a adus, de-a lungul ultimelor ani, bucurie în inimile copiilor mai puțin norocoși, își pregătește revenirea și în acest an. ”Crăciun cu baschet”, ajuns la cea de a șasea ediție, este proiectul de suflet al profesorului bârlădean Vlad Sîrbu, antrenorul Sonicks Bârlad, proiect în care sunt cooptați și juniorii ce activează în cadrul clubului.

Aceștia sunt pregătiți să le ofere tuturor celor care iubesc sportul o demonstrație de talent și pasiune în schimbul unui bilet de intrare atipic – o jucărie.

O mașinuță, o păpușică, un animăluț de pluș, un puzzle sau un leggo pot asigura un Crăciun fericit pentru copiii care nu au cui să spună ”mamă” și ”tată”, care nu au cunoscut căldura unui cămin sau dragostea din familie.

”Evenimentul va avea loc la Sala de sport a Grupului Școlar Industrial <Alexandru Ioan Cuza>, pe 16 decembrie, de la ora 15.00 și va avea în prim-plan un meci demonstrativ între două echipe formate din copiii U14 si U12. Proiecul are drept scop atât popularizarea baschetului în rândul copiilor, dar și ajutorarea copiilor defavorizați”, a precizat, pentru Est News, Vlad Sîrbu, antrenorul micuților baschetbaliști de la Sonicks Bârlad.

Așadar, cu mic cu mare, bârlădenii sunt chemați să întâmpine Crăciunul făcând o faptă bună și loc în suflet pentru generozitate, spirit de echipă și fair-play! (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: