Google+
Home » Justitie » Un ”șmecheraș” a tras cu arma în fața unei discoteci din Todirești. Acum este cercetat pentru cinci infracțiuni

Un ”șmecheraș” a tras cu arma în fața unei discoteci din Todirești. Acum este cercetat pentru cinci infracțiuni

Un tânăr de 22 de ani, din Rebricea, este cercetat de polițiști după ce a tras cu o pușcă de vânătoare în fața unei discoteci din Todirești, armă deținută legal de un prieten de-al său. Polițiștii îl cercetează acum pe teribilist pentru nu mai puțin de cinci infracțiuni, fiind posibilă luarea unei măsuri preventive împotriva acestuia.

Teribilismul unor tineri din județul nostru nu are limite. O dovedesc incidentele petrecute în cursul nopții de sâmbătă spre duminică atât în Vaslui cât și satul Todirești. Un tânăr de 22 de ani, din Rebricea, a luat pușca de vânătoare deținută legal de un prieten de-al său și a început să amenințe, într-o parcare, administratorul unui club din municipiul reședință. Pentru că patronul nu a răspuns provocărilor, rebriceanul s-a urcat în mașină și a plecat în trombă împreună cu alți trei prieteni spre Todirești. Ajuns în acest sat, și-a descărcat adrenalina în fața unei discoteci, acolo unde a tras mai multe focuri de armă în aer.

Deocamdată, cercetările sunt la început și nu putem preciza cu exactitate câte focuri a tras în aer. Pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal pentru cinci infracțiuni, respectiv amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui autovehicul fără permis”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În funcție de rezultatul cercetărilor, polițiștii ar putea lua și o măsură preventivă împotriva tânărului de 22 de ani. De asemenea, cercetările ar putea fi extinse și împotriva prietenilor acestuia care i-au încredințat mașina și i-au dat arma să o folosească. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: