Google+
Home » Administratie » Bradul de Crăciun și luminițele de sărbători din Vaslui se aprind de Moș Nicolae

Bradul de Crăciun și luminițele de sărbători din Vaslui se aprind de Moș Nicolae

Bradul de Crăciun și luminițele de sărbători se vor aprinde de Moș Nicolae în municipiul Vaslui, după aproape o lună de pregătiri făcute de autorități. Una dintre surprize este tricolorul din leduri ce se întinde pe întreaga fațadă a Casei de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui.

Municipiul Vaslui va îmbrăca hainele de sărbătoare de Moș Nicolae. În seara de Moș Nicolae, mai precis joi, autoritățile locale vor aprinde luminițele ce dau atmosfera de sărbătoare de iarnă. Zeci de străzi din oraș au fost împodobite cu ghirlande multicolore, altele față de anii din urmă. Primăria nu a uitat nici pe cei care locuiesc în suburbii, acolo unde au fost montate frumoasele luminițe ce vor da o nota aparte și în zonele cu case.

În cursul zilei de luni, a fost ridicat pe poziții, în Piața Civică, și tradiționalul brad de Crăciun. Acesta a fost adus de către societatea Goscom din județul Bacău și urmează a fi împodobit în următoarele trei zile. Una dintre surprizele oferite de autorități este tricolorul din mii de leduri ce se întinde pe întreaga fațadă a Casei de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui. Firma care se ocupă de aceste operațiuni a făcut și primele probe astfel încât vă putem prezenta, în premieră, primele fotografii cu aceste imagine deosebite.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: