Home / Justitie / ”Șmecherașul” care a tras cu arma în fața unei discoteci, arestat preventiv

”Șmecherașul” care a tras cu arma în fața unei discoteci, arestat preventiv

Tânărul de 22 de ani, din comuna Rebricea, care a tras cu arma în fața unei discoteci după ce, anterior, amenințase patronul unui club din Vaslui și conduse o mașină fără permis, a fost arestat preventiv pentru comiterea a nu mai puțin de cinci infracțiuni. Polițiștii l-au amendat cu 2.000 de lei pe prietenul ”șmecherașului” de la care acesta din urmă luase arma.

Măsuri drastice față de tânărul care s-a crezut în vestul sălbatic și a folosit o pușcă de vânătoare în timpul unor altercații. Magistrații Judecătoriei Vaslui au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pe numele ”șmecherașului” din comuna Rebricea pentru comiterea a nu mai puțin de cinci infracțiuni, respectiv amenințare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor precum și uz de armă fără drept.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul a tras cu arma în apropierea unei discoteci cin Todirești, în urma unui conflict pe care unul dintre cei trei prieteni cu care se afla în mașina pe care o conducea fără permis l-a avut cu unul din agenții de pază al localului.

”Bărbatul cercetat a folosit o armă de vânătoare pe care a manevrat-o pentru a-l amenința pe unul dintre agenții de pază. Ulterior, acesta a și executat cu arma un foc în plan vertical la aproximativ 150 de metri de local. Ulterior, a plecat spre Negrești, la volanul unei autoutilitare, fără a deține permis de conducere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gherorghiță.

După incident, polițiștii au plecat în urmărirea tânărului de 22 de ani care, deși blocat de două autospeciale pe raza localității Glodeni, orașul Negrești, a reușit să fugă. Abia a doua zi, anchetatorii au reușit, în urma activităților specifice, să-l găsească pe individ pe raza municipiului Vaslui.

Arma folosită în incident precum și muniția aferentă au fost ridicate, urmând a fi supuse expertizării criminalistice. De asemenea, proprietarul armei, un bărbat de 45 de ani, a fost amendat cu suma de 2.000 lei pentru neasigurarea securității armelor și munițiilor și încălcarea normelor legale privind transportul armelor de vânătoare. În plus, s-a dispus anulare dreptului de port și folosire a armelor și retragerea permisului de armă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială din Bârlad au avut parte de o surpriză neașteptată

O zi de neuitat pentru ...

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: