Home / Invatamant / Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad este în sărbătoare: 60 de ani de existență. Iată ce au pregătit organizatorii!

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad este în sărbătoare: 60 de ani de existență. Iată ce au pregătit organizatorii!

Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad se pregătește de sărbătoare. Vineri, 7 decembrie, împlinește 60 de ani de existență. Cu acest prilej, va fi lansată monografia școlii, în forma ei actualizată. O monografie a fost scoasă și la aniversarea de 50 de ani a unității de învățământ, dar ultimii 20 de ani se vor regăsi în paginile celei ce urmează a fi lansată.

Foști și actuali elevi ai liceului, alături de foste și actuale cadre didactice ale unității școlare, se vor întâlni dimineață la ora 10, vor viziona un film cu amintiri din viața liceului și vor asista la lansarea unui album foto cu imagini din activitatea educativă și extrașcolară desfășurată în ultimii zece ani.

La inițiativa profesoarei Oana Acsinte, la ceas aniversar, opt foști elevi ai liceului – Mariana Medeleanu, Florin Codreanu, Larisa Tomescu, Radu Daniel Pintilii, Corina Balaban, Alecsandra Nicoară și Cristina Huțu, Roxana Novac, vor fi față în față cu actualii elevi ai școlii, cărora le vor împărtăși din experiența lor profesională și de viață.

La activitate sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților locale, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, precum și directorii liceelor „Hyperion” din Chișinău și „Dimitrie Cantemir” din Cahul, cu care Liceul „Mihai Eminescu” se află în parteneriat. (M.N.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Arthur, roboțelul codrenist care s-a remarcat la „BRD First Tech Challenge România”

de Mihaela NICULESCU   Evoluție ...

Cei doi copii ai femeii din Măscurei care și-ar fi bătut fiica vitregă vor rămâne în familie

Cei doi copii, de doi ...

Incendiu la grădinița din Pribești. Copiii au fost mutați în școala din localitate

Clădirea grădinițel din localitatea Pribești ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: