Google+
Home » Social » O vasluiancă de 55 de ani, cu permis de o lună și jumătate, s-a răsturnat cu mașina, la Codăești

O vasluiancă de 55 de ani, cu permis de o lună și jumătate, s-a răsturnat cu mașina, la Codăești

O femeie în vârstă de 55 de ani, care deține permis de conducere de doar o lună și jumătate, a provocat un accident, marți după-amiază, în apropiere de benzinăria de la Codăești, de pe drumul național DN 24, după ce a intrat cu mașina într-o căruță, iar apoi s-a răsturnat în afara șoselei.

Accident care putea avea consecințe grave, în apropiere de benzinăria de la Codăești, de pe drumul național Vaslui – Iași. O șoferiță de 55 de ani a intrat într-o depășire riscantă în curbele din acea zonă și a acroșat o căruță condusă de un tânăr de 32 de ani, din Chircești (Miclești). În urma coliziunii, autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanț.

În urma evenimentului rutier, niciuna din persoanele implicate nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Cauza producerii accidentului este, cel mai probabil, lipsa de experiență în conducere a femeii care deține permis de doar o lună și jumătate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

După finalizarea cercetărilor, polițiștii vor stabili sancțiunea pentru conducătoarea auto din municipiul Vaslui, aceasta scăpând de dosar penal întrucât accidentul a fost fără victime, iar ea nu consumase alcool. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: