Home / Social / Vasluiul nu va avea nici în această iarnă patinoar. Iată din ce motiv!

Vasluiul nu va avea nici în această iarnă patinoar. Iată din ce motiv!

Locuitorii municipiului Vaslui nu se vor putea bucura de patinoar nici în acest an, în condițiile în care autoritățile locale nu au găsit, în ciuda condițiilor foarte avantajoase impuse, vreo firmă care să se implice în acest proiect. Pentru cei 600 de metri pătrați de gheață, costul chiriei ar fi fost unul infim, de doar 1.200 de lei pe lună.

Patinoarul pe timpul sezonului rece va rămâne doar un vis pentru iubitorii de sportul pe patine din Vaslui. Și asta după ce autoritățile locale din municipiu nu au găsit nici până acum o firmă care să agreeze condițiile impuse printr-o hotărâre de Consiliul Local. Concret, societatea care ar fi urmat să închirieze terenul de tenis din Parcul Copou trebuia să plătească doar 1.200 de lei pe lună, mai precis doi lei pe metrul pătrat.

Singura firmă care s-a prezentat în urma prezentării condițiilor nu a acceptat ideea ca între orele 10 și 18 să aibă acces gratuit cei cu propriile patine. Din punctul nostru de vedere, condițiile impuse au fost de foarte mult bun simț”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Tariful pe care ar fi urmat să-l plătească iubitorii de patinaj după orele 18 ar fi fost de 10 lei pe oră. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: