Home / Sport / Handbaliștii vasluieni Sorin Potorac și Florin Ciurescu au fost convocați iar la Echipa Națională

Handbaliștii vasluieni Sorin Potorac și Florin Ciurescu au fost convocați iar la Echipa Națională

Meciurile bune făcute de handbaliștii juniori 2 pregătiți de profesorul Liviu Gugleș la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui nu au fost trecute cu vederea. LPS Vaslui a primit încă o convocare la lotul național, pentru doi jucători.

Centrul Sorin Potorac va merge la Izvorani pe 12 decembrie, iar în perioada 19 – 22 decembrie va participa cu lotul B al Echipei Naționale de Juniori la un turneu în Spania. Interul dreapta Florin Ciurescu va participa la reuniunea lotului A al Echipei Naționale de la Sighișoara, după care va disputa un turneu în Ungaria. În urma celor două turnee se va alcătui scheletul Echipei Naționale de Juniori, care va merge în luna ianuarie la un turneu în Egipt.

Sorin Potorac și Florin Ciurescu nu sunt singurii handbaliști vasluieni care au atras atenția Federației Române de Handbal. Nu mai puțin de zece jucători de la LPS Vaslui, pregătiți de profesorii Liviu Gugleș și Liviu Gheorghiu, au participat la Programul „Talent”, acțiune ce urmărește monitorizarea celor mai bine pregătiți handbaliști din țară. Au fost prezenți la Bacău, la trialul organizat pentru regiunea Moldova vasluienii Ionuț Tănase, Adrian Matei, Sorin Potorac, Florin Ciurescu, Răzvan Chiratcu, David Hanțaru, Alexandru Tănasă, George Andrieșanu, Cosmin Grosu și Andrei Gopșa. (George PROCA)

 

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: