Home / Administratie / Pârtia de la Bahnari pregătită de deschidere. Iată ce pot face vasluienii aici, până la prima zăpadă serioasă

Pârtia de la Bahnari pregătită de deschidere. Iată ce pot face vasluienii aici, până la prima zăpadă serioasă

La fel ca în fiecare an, pârtia de schi și săniuș amenajată în suburbia Bahnari a municipiului Vaslui își așteaptă oaspeții, dar și prima zăpadă.

Daniel Neacșu, viceprimarul municipiului Vaslui, a spus că până la o ninsoare generoasă, pârtia funcționează ca loc de grătare pentru toți vasluienii care vor să petreacă în aer liber.

Când va fi zăpadă se va da drumul și la pârtie. Avem asigurate toate facilitățile necesare, pentru ca oamenii să se poată da cu sania. Este acolo un punct de unde se oferă gratuit sănii pentru persoanele care vin la pârtie”, a precizat spus Daniel Neacșu, viceprimarul municipiului Vaslui.

Pârtia de la Bahnari a fost inaugurată de către Primăria Vaslui în luna ianuarie 2010 și, în lipsa unui patinoar, reprezintă principala atracție a vasluienilor pe timpul iernii.

Ne dorim din tot sufletul să ningă și să avem zăpadă. Persoanele care vin la săniuș au la dispoziție toate condițiile pentru distracție. La baza pârtiei este amenajat un punct de ajutor medical, este instalată și o nocturnă, iar doritorii se pot da cu sania și pe timpul nopții. Cei care vin la pârtie pot face grătare, au aici un magazin de unde pot să cumpere vin fiert, o ciocolată caldă și alte lucruri. Spațiul este administrat de Direcția Piețe, Târguri și Oboare din Primăria Vaslui și orice persoană are accesul gratuit. În fiecare an, când este zăpadă, se organizează la pârtie un foc de tabară”, a spus Dragoș Cazacu, viceprimarul municipiului Vaslui.

SC Transurb Vaslui are zilnic o cursă până în suburbia Bahnari, iar în perioada când este zăpadă și vasluienii merg într-un număr mare la pârtie, sunt asigurate mai multe curse. (Dănuț CIOBANU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: