Google+
Home » Justitie » Un deținut închis pentru fapte grave de violență a leșinat în sala de judecată

Un deținut închis pentru fapte grave de violență a leșinat în sala de judecată

Un deținut a leșinat în fața magistraților Judecătoriei Vaslui, acolo unde urma să fie analizată de către judecători cererea sa de eliberare condiționată. Bărbatul de 40 de ani, care provine de la Penitenciarul Iași, a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Agitație mare, joi după-miază, pe holurile Judecătoriei Vaslui. Un deținut adus de la Penitenciarul Iași, acolo unde este încarcerat pentru fapte grave de

Sediul Judecătoriei Vaslui

violență, s-a prăbușit din picioare, în stare de inconștiență, în zonă specială destinată persoanelor încătușate, în timp ce magistrații Judecătoriei Vaslui interogau un alt deținut. În consecință, judecătorul a dispus suspendarea proceselor și i-a solicitat grefierei să anunțe unul din jandarmii de serviciu aflat în holul instituției. Ulterior, a fost solicitată intervenția unei ambulanțe.

În momentul în care echipajul nostru a ajuns la locul solicitării, persoana pentru care s-a cerut sprijin medical era conștientă și cooperantă. După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

În urma investigațiilor făcute la Unitatea de Primiri Urgențe a unității medicale vasluiene, medicii au constatat că starea deținutului de 40 de ani este una bună astfel încât au decis externarea sa.

Surse neoficiale din spital ne-au spus că deținutul ar fi ”jucat teatru”, starea de leșin fiind una mimată, pentru a-i impresiona pe magistrați. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: