Home / Justitie / Bătaie cu vărsare de sânge în fața unui club din Vaslui. Doi tineri au ajuns la spital

Bătaie cu vărsare de sânge în fața unui club din Vaslui. Doi tineri au ajuns la spital

Doi tineri au ajuns la spital, duminică dimineață, în urma unei bătăi în fața unui club din apropiere de zona centrală a municipiului Vaslui. Într-o primă fază, un tânăr din Sauca l-a lovit cu un pahar în gât pe un puști de 19 ani, ca apoi agresorul să devină și el victimă, după ce a fost bătut cu pumnii de către un prieten de-al tânărului cu gâtul tăiat.

Altercație cu vârsare de sânge, în plină stradă, pe bulevardul Ștefan cel Mare, în apropiere de zona centrală a Vasluiului. Mai mulți tineri din localități limitrofe municipiului reședință s-au luat la bătaie după ce au băut toată noaptea în Clubul Bliss. Într-o primă fază, unul dintre aceștia, un bărbat de 30 de ani din Sauca, l-a lovit cu un pahar în gât pe un puști de 19 ani, din Mărășeni, după care a luat-o la fugă spre zona gării. Văzându-și prietenul plin de sânge, un tânăr de 21 de ani a început să-l urmărească pe agresor și, după câteva zeci de metri, l-a ajuns din urmă, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

În urma altercației, ambele victime au sunat la numărul de urgență 112 și au anunțat incidentul. Atât tânărul de 19 ani cât și cel de 30 de ani au fost transportați la spital, unde au primit îngrijri medicale, însă fără a rămâne internați”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru loviri sau alte violențe, urmând, cel mai probabil, să fie disjuns în două, pentru fiecare agresor în parte. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: