Home / Sport / CSM Vaslui s-a calificat în sferturile Cupei României la handbal masculin

CSM Vaslui s-a calificat în sferturile Cupei României la handbal masculin

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Vaslui a obținut biletele pentru sferturile Cupei României, după ce a învins prim-divizionara U Cluj, scor 34 – 28.

Lanterna roșie din Liga Zimbrilor nu a putut opri marșul vasluienilor spre faza următoare a competiției, fiind în avantaj pe tabelă doar în primul minut, grație deschiderii scorului. Elevii lui Leonard Bibirig n-au stat pe gânduri prea mult și au preluat frâiele partidei, intrând la pauză cu avantaj de trei goluri, scor 19 – 16. Debutul părții secunde a făcut să fie clar cine va merge mai departe, CSM Vaslui distanțându-se la șase goluri, scor 23 – 17. Diferența maximă a fost însă chiar de nouă goluri, clujenii diminuând proporțiile dezastrului cu trei goluri consecutive pe final.

Cel mai bun marcator al vasluienilor a fost Polocoșer, care a scuturat plasa clujenilor de opt ori. Au mai evoluat pentru CSM Vaslui jucătorii Amihăesi (6), Carali (6), Voine (5), Dediu (3), Dragon (2), Al. Farcaș (2), Popa (1), Hodorogea (1), Răzvan Farcaș, Cumpănici, Poteră și Iozu.

Principala gură de tun a oaspeților a fost Gurănescu, jucător ce a înscris șase goluri. Au mai evoluat pentru U Cluj handbaliștii Vl. Coman, Balint, Al. Coman (5), Kotai (4), Epure (3), Draia (3), Milășan (3), Pop (3), Hordoan (1), Dedea, Kereki, Fodorean și Putnoky. Antrenor: Ioan Ani-Senocico.

Meciul din sferturi este programat pe 15 decembrie 2018.

Sală plină, tombolă și încă un eveniment caritabil de succes

Meciul dintre CSM Vaslui și U Cluj a avut caracter festiv. Intrarea a fost liberă, vasluienii fiind așteptați în număr cât mai mare pentru a dona o jucărie de pluș pentru copiii defavorizați din județ. Îndemnul echipei a avut efect, sala fiind plină la momentul disputării partidei. Cei prezenți au fost răsplătiți pentru sprijinul lor prin organizarea unei tombole. La intrare au primit un tichet, al cărui cotor l-au depus în urna amplasată în interiorul Sălii Polivalente, pentru a putea participa la tombolă. La pauza meciului s-a efectuat extragerea celor doi fericiți câștigători ai tombolei, care vor intra în posesia unui echipament de joc al CSM Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: