Home / Justitie / Trei bărbați descoperiți la controlul de frontieră cu identități false

Trei bărbați descoperiți la controlul de frontieră cu identități false

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița au descoperit ascunse, asupra unor cetățeni moldoveni, trei cărți de identitate românești false, care urmau să fie folosite în Germania.

Trei bărbați cu cetățenie moldovenească, cu vârste cuprinse între 31 și 51 de ani, au vrut să intre în țară joi prin Vama Albița ca pasageri în mijloace de transport diferite, cu destinația Germania. În baza analizei de risc pe linia migrației ilegale, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunțite asupra celor trei bărbați. Astfel, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, asupra persoanelor respective câte o carte de identitate cu însemnele autorităților române, pe care erau imprimate propriile fotografii. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii au stabilit că documentele în cauză sunt false.

Cu privire la cele constatate, persoanele în cauză au declarat că au procurat documentele de la conaționali cunoscuți pe rețeaua de internet, plătind sume cuprinse între 100, respectiv 200 de euro și că urmau să folosească documentele în Germania, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbat reținut de polițiștii din Negrești pentru că conducea fără permis și sub influența alcoolului

Un negreștean a fost reținut ...

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele ...

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: