Home / Social / Bătrân ars într-un incendiu la Oșești, după ce a aprins soba cu carburant

Bătrân ars într-un incendiu la Oșești, după ce a aprins soba cu carburant

Un bătrân de 86 de ani, din Oșești, a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feței și a unei mâini după ce locuința i-a luat foc din cauza propriei neglijențe. Medicii au stabilit că victima este în afara oricărui pericol, având în vedere că a reușit să se salveze la timp.

Neglijența celor care locuiesc la casă în mediul rural face noi victime. Este și cazul unui bătrân de 86 de ani din Oșești care, fără a ține cont de pericolul la care se expune, a aprins focul din sobă cu carburant. În consecință, bărbatul a suferit arsuri pe față și una din mâini în urma deflagrației. De asemenea, camera respectivă i-a luat foc și s-a extins în scurt la întreaga locuință.

În urma incendiului, au ars aproximativ 40 de metri pătrați din imobilul acoperit cu plăci de țiglă, precum și 35 metri pătrați dintr-o anexă acoperită cu azbociment. În ceea ce o privește pe victimă, aceasta a fos„t tranportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu arsuri de gradul I la nivelul feței și a membrului superior drept”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Petru Iftene.
Pompierii și polițiștii vor continua ancheta în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza care a condus la declanșarea incendiului.
(Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: