Home / Social / Naidin va cânta la Vaslui pe 22 decembrie, în cadrul unui superb concert de colinde

Naidin va cânta la Vaslui pe 22 decembrie, în cadrul unui superb concert de colinde

Cunoscutul interpret Adrian Naidin va încânta, cu două zile înainte de ajunul Crăciunului, inimile vasluienilor, într-un superb concert dedicat sărbătorilor de iarnă. Alături de artist, vor evolua și membrii Coralei Fantasia Vaslui, evenimentul desfășurându-se, începând cu ora 17, în Biserica ”Sfântul Ioan Botezătorul”.

Vasluienii vor avea parte și în acest an de sărbători de poveste, grație autorităților locale. Primăria Vaslui nu a putut lăsa să treacă nemarcat Crăciunul astfel încât a invitat pe Adrian Naidin să încânte inimile iubitorilor de muzică bună. Concertul îndrăgitului artist va avea loc pe 22 decembrie, începând cu ora 17, în incinta Bisericii ”Sfântul Ioan Botezătorul, ctitorie a domnitorului ”Ștefan cel Mare”. De asemenea, alături de Naidin vor evolua și membrii Coralei ”Fantasia”, condusă de profesorul Vasile Negură, o prezență constantă pe scenă în ultimii ani în preajma sărbătorilor de iarnă. Nu în ultimul rând, spectatorii vor putea aplauda și pe membrii Grupului folcloric ”Floarea dorului” a Palatului Copiilor, condusă de Adrian Călin. Intrarea, ca de altfel la toate evenimentele organizate de Primăria Vaslui, va fi liberă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: