Home / Invatamant / Elevii Școlii “Manolache Costache Epureanu” din Bârlad, daruri și colinde de Crăciun

Elevii Școlii “Manolache Costache Epureanu” din Bârlad, daruri și colinde de Crăciun

de Mihaela NICULESCU

”Școala altfel”, desfășurată săptămâna viitoare la Școala “Manolache Costache Epureanu” din Bârlad, va fi o perioadă plină de activități, inclusiv de activități caritabile, cu care, de altfel, elevii acestei instituții sunt obișnuiți să le desfășoare în preajma Crăciunului. Darurile și muzica vocală vor fi ingredientele care vor alina sufletele celor în nevoie.

Luni, 17 decembrie, elevi ai clasei 0 vor merge de dimineață să bucure inimile copiilor internați la secția Pediatrie a spitalului “Elena Beldiman”. Le vor duce dulciuri și fructe, dar numai după ce la prima oră se vor mărturisi și vor primi Sfânta Împărtășanie de la părintele misionar Adrian Filimon. În a doua parte a zilei, colegi de-ai lor mai mari, de la gimnaziu, vor merge să-l colinde pe P.S părintele Ignatie, episcopul Hușilor, cât și personalul Episcopiei.

Cei 23 de elevi care vor duce colindul la Episcopie sunt membrii corului “Flori de vis”, înființat în urmă cu nouă ani și condus de profesoara Liliana Arteni. Cum numărul de colindători care vor veni la porțile Episcopiei va fi mare și timpul limitat, talentații coriști de la școala bârlădeană vor interpreta doar două piese, un altfel de colinde, după cum ne-a declarat Liliana Arteni. Vocile lor curate vor ajunge cu siguranță la sufletul episcopului Ignatie, un mare iubitor de colinde, dar și un desăvârșit interpret.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pensionarii vasluieni așteaptă cu nerăbdare majorarea pensiilor

Potrivit datelor primite de Casa ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

Cimitirele din Bârlad vor avea arhivă electronică și vor fi mai bine păzite

Cele două cimitire din Bârlad ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: