Home / Social / Neglijența unor oameni din Cozmești era să-i coste viața. Casa le-a ars în întregime

Neglijența unor oameni din Cozmești era să-i coste viața. Casa le-a ars în întregime

Un bătrân din Cozmești și fiul acestuia, cu probleme cu handicap, au fost la un pas să moară ca șobolanii în propria locuință care a lua foc din cauza neglijenței, după ce au refuzat să li se curețe coșul de fum de către autorități. Cei doi sunt acum nevoiți să se mute într-o comună învecinată pentru a avea unde locui pe timpul iernii.

Neglijența poate ucide. De acest lucru s-au putut convinge și doi localnici din Cozmești, tată și fiu, care nu și-au luat din timp măsurile de precauție pentru ca locuința să nu le ia foc. În consecință, întreaga casă le-a fost cuprinsă de flăcări de la un coș de fum care nu a fost curățat și protejat de materiale inflamabile. Primii care au intervenit au fost lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cozmești, în sprijinul lor venind și pompieriis militari.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei încăperi, la o anexă și la întreg acoperișul locuinței. Flăcările au distrus aproximativ 140 mp din structura din lemn și învelitoarea din tablă a acoperișului, patru uși, două ferestre, diverse elemente de mobilier și aparatura electrocasnică”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Din păcate, bătrânul de peste 70 de ani și fiul acsetuia nu au mai putut reveni în locuința distrusă aproape în totalitate de incendiu. Aceștia s-au mutat într-o comună învecinată, mai precis la fiica proprietarului casei. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: