Home / Justitie / Vasluianul Nicolae Andrei Solomon – noul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Vasluianul Nicolae Andrei Solomon – noul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Procurorul vasluian Nicolae Andrei Solomon a fost ales astăzi vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Nicolae Andrei Solomon s-a născut la 14 ianuarie 1984. A absolvit Liceul “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui (2002) și Facultatea de drept a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2006). Absolvent al unui master în Științe penale la Facultatea de drept a Universității București (2011), potrivit CV-ului postat pe site-ul www.universuljuridic.ro.

A lucrat ca auditor de justiție la Institutul Național al Magistraturii (octombrie 2006 – iunie 2008), procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia (august 2008 – februarie 2010), procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București (februarie 2010 – iulie 2011), procuror criminalist și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul București (iulie 2011 – aprilie 2013).

În perioada mai 2013 – iunie 2013 a fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, din iunie 2013 până în septembrie 2013 a fost procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, iar din octombrie 2013 până în prezent, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Membru al Consiliului Superior al Magistraturii. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: