Home / Sport / Cinci bârlădeni nominalizați la Superlativele Anului în rugby

Cinci bârlădeni nominalizați la Superlativele Anului în rugby

Nu mai puțin de cinci bârlădeni se regăsesc pe listele de nominalizări pentru cei mai buni jucători și antrenori din competițiile interne ale sportului cu balonul oval. Federația Română de Rugby oferă șansa fanilor de a-și alege favoriții, aici: https://frr.ro/2018/12/12/voteaza-superlativele-anului-2018/.

Bârladul își respectă astfel statutul de pepinieră pentru rugby-ul românesc, după ce în 2016 a avut patru nominalizări, iar anul trecut nu mai puțin de șapte. În 2017 bârlădeanul Ștefan Cucoș, transferat între timp la ACS Tomitanii Constanța, a fost desemnat „Cel mai bun jucător din Divizia A”. Cel mai bun jucător de rugby în 7 a fost desemnat un alt jucător format de pepiniera bârlădeană, Robert Neagu, care evoluează în Superliga CEC Bank, în tricoul formației Steaua București.

S-au făcut câte cinci nominalizări la 13 categorii. Câștigătorii sondajelor primesc trei puncte. Pentru clasamentul final vor conta însă și voturile oferite de trei oficiali, care vor oferi fiecăruia dintre jucătorii nominalizați puncte de la 1 la 5. Ultima zi în care vă puteți susține favoriții este 19 decembrie, când veți mai putea vota până la ora 18.00.

Bârlădeanul Răzvan Belehuz era ieri favorit să câștige sondajul pentru “Cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori” (sezonul 2017 – 2018). Acesta avea 35% din voturi, adică 170 de voturi, în timp ce următorul clasat avea doar 24%, respectiv a fost preferat de 116 persoane.

Cristian Marian Chirică (CSM Știința Baia Mare) care a prins astfel a treia nominalizare consecutivă la Superlativele Anului în rugby este și el în pole position. Acesta avea ieri 42% din voturile de la “Cel mai bun tânăr din campionatul intern”, respectiv 359. Avea însă concurență serioasă, pentru că al doilea clasat era la doar trei procente în spate, cu 338 de voturi. La ceastă categorie a mai fost nominalizat și bârlădeanul Cosmin Iliuță, de la CSM București.

Ovidiu Neagu, de la Clubul Sportiv Școlar Bârlad a fost nominalizat pentru titlul de “Cel mai bun junior” și ocupa locul trei, fiind preferat de 18% dintre votanți, ales de 97 de ori.

Federația Română de Fotbal va mai oferi două premii. Primul este pentru „Cel mai bun arbitru român în 2018”, care va fi stabilit în urma voturilor antrenorilor din campionatul intern. Cel de-al doilea este „Premiul pentru întreaga carieră”. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: