Google+
Home » Administratie » Consiliul Județean Vaslui repartizează 13 milioane de lei primăriilor aflate în blocaj financiar

Consiliul Județean Vaslui repartizează 13 milioane de lei primăriilor aflate în blocaj financiar

Ședință de îndată a Consiliului Județean (CJ) Vaslui, joi, 13 decembrie., pentru repartizarea sumei de 13 milioane de lei primăriilor cu probleme financiare grave. Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui, a precizat că prin rectificarea bugetară banii au fost transferați în fondul de rezervă la dispoziția autorităților locale.

În cursul lunii noiembrie 2018, CJ Vaslui a trimis Guvernului României o solicitare de alocare de fonduri pentru mai multe localități. Este vorba despre nouă UAT-uri care au o situație financiară dificilă, în urma implementării unor proiecte de investiții. Suma care se solicită de urgență Guvernului României se ridică la 17,8 milioane de lei.

Localitățile pentru care s-a solicitat asistență financiară sunt: Drânceni – 1,14 milioane de lei, Dimitrie Cantemir – 4,8 milioane de lei, Șuletea – 1,8 milioane de lei, Negrești – 3,1 milioane de lei, Vaslui – 2,1 milioane de lei, Ibănești – 983.000 lei, Oșești – 440.000 lei, Stănilești – 554.000 lei, Cozmești – 2,8 milioane de lei. (Dănuț CIOBANU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: