Home / Sport / Duelurile fotbalistice de la “Cupa Centenar”, dintre forțele de ordine din județ, extrem de spectaculoase

Duelurile fotbalistice de la “Cupa Centenar”, dintre forțele de ordine din județ, extrem de spectaculoase

Mai multe structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și angajați ai SRI, Penitenciarului, Poliției Locale Vaslui și Armatei, se întrec, timp de două zile, în cadrul unui turneu de fotbal intitulat ”Cupa Centenar”. Astăzi, în prima zi de competiții, Poliția Locală s-a dovedit a fi ciuca bătăilor, în timp ce Penitenciarul Vaslui, Armata și Pompierii au obținut maximum de puncte, cu câte două victorii.

Centenarul Marii Uniri a mai adus o premieră pentru județul nostru. Pentru prima dată în istorie, toate structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precum și angajați ai SRI, Penitenciarului, Poliției Locale și Armatei (militari de la unități din Bârlad și Huși), s-au întâlnit în cadrul unei întreceri, ce-i drept una sportivă. Astfel, nu mai puțin de opt echipe au luat startul la ”Cupa Centenar” la fotbal, competiție ce se desfășoară, joi și vineri, în Sala Sporturilor din Vaslui.

Cele opt echipe participante au fost împărțite în două grupe, fiecare echipă urmând să-și întâlnească, pe rând, celelalte trei adversare. În prima zi de întreceri, s-au înregistrat următoarele rezultate: SRI – Poliție 4-3, Armată – Poliția de Frontieră 2-0, Jandarmeria – Pompieri 0-4, Poliția Locală – Pompieri 0-9, Penitenciar – Jandarmerie – 4-3, Armată – SRI 2-0 și Penitenciar – Poliția Locală 11-0. Așadar, Poliția Locală a fost ciuca bătăilor, ținând cont de numărul de goluri primite, în timp ce Penitenciarul, Pompierii și Armata au câte două victorii din tot atâtea posibile. Astăzi vor avea loc și ultimele meciuri din grupă, ca apoi ocupantele primelor două locuri să joace semifinalele, iar învingătoarele marea finală în urma căreia se va decide prima câștigătoare a ”Cupei Centenar” la fotbal.

Pentru ediția următoare, organizatorii își propun să mărească numărul de echipe participante. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: