Google+
Home » Social » Polițiștii vasluieni au împărțit cadouri copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești

Polițiștii vasluieni au împărțit cadouri copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești

Obiceiul polițiștilor vasluieni din a oferi cadouri copiilor instituționalizați, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a devenit o tradiție, întrucât Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui încă din anul 1990.

Nici acest sfârșit de an nu a constituit o excepție, cei 150 de copii ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Cadourile au fost oferite copiilor de către adjunctul șefului inspectoratului, comisar șef de poliție Petru Maximiuc, în numele tuturor polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Aceștia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din magia Crăciunului.

Și copiii au dorit să-i răsplătească pe polițiști, prezentându-le, împreună cu profesorii lor, un frumos și emoționant program artistic cu urături, colinde și poezii specifice sărbătorilor de iarnă. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: