Google+
Home » Administratie » Sala de ședințe a Prefecturii, ”umbrită” de ”președinția României la Consiliul UE”

Sala de ședințe a Prefecturii, ”umbrită” de ”președinția României la Consiliul UE”

Sala de ședințe a Prefecturii Vaslui este ”umbrită”, de miercuri, de un banner uriaș prin care i se ”atrage” atenția populației că țara noastră se va afla la președinția Consiliului Uniunii Europene. Bucata de pânză albastră va rămâne acolo jumătate de an, atât cât va dura președinția rotativă a României la Consiliul UE.

Autoritățile statului doresc să evidențieze într-un mod inedit faptul că țara noastră va prelua, de la 1 ianuarie 2019, președinția rotativă a Consiliului UE. Pe toate prefecturile din țară, deci și pe cea din Vaslui, a fost postat un banner uriaș pe care stă scris ”Președinția României la Consiliul Uniunii Europene”.

Prin acest banner se dorește a se marca și aduce la cunoștința cetățenilor că și județul nostru este implicat în această activitate pe durata celor șase luni de mandat. O comisie va fi prezentă la Vaslui pentru a vizita o serie de obiective strategice”, ne-a declarat prefectul județului, Eduard Popica.

Obiectivul vizat pentru a fi vizitat de oficialii europeni este Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

Banner-ul albastru va sta ”lipit” de balconul Prefecturii Vaslui pe toată durata celor șase luni cât România va deține președinția rotativă a Consiliului UE, respectiv sfârșitul lunii iunie a anului viitor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: