Home / Administratie / Sala de ședințe a Prefecturii, ”umbrită” de ”președinția României la Consiliul UE”

Sala de ședințe a Prefecturii, ”umbrită” de ”președinția României la Consiliul UE”

Sala de ședințe a Prefecturii Vaslui este ”umbrită”, de miercuri, de un banner uriaș prin care i se ”atrage” atenția populației că țara noastră se va afla la președinția Consiliului Uniunii Europene. Bucata de pânză albastră va rămâne acolo jumătate de an, atât cât va dura președinția rotativă a României la Consiliul UE.

Autoritățile statului doresc să evidențieze într-un mod inedit faptul că țara noastră va prelua, de la 1 ianuarie 2019, președinția rotativă a Consiliului UE. Pe toate prefecturile din țară, deci și pe cea din Vaslui, a fost postat un banner uriaș pe care stă scris ”Președinția României la Consiliul Uniunii Europene”.

Prin acest banner se dorește a se marca și aduce la cunoștința cetățenilor că și județul nostru este implicat în această activitate pe durata celor șase luni de mandat. O comisie va fi prezentă la Vaslui pentru a vizita o serie de obiective strategice”, ne-a declarat prefectul județului, Eduard Popica.

Obiectivul vizat pentru a fi vizitat de oficialii europeni este Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

Banner-ul albastru va sta ”lipit” de balconul Prefecturii Vaslui pe toată durata celor șase luni cât România va deține președinția rotativă a Consiliului UE, respectiv sfârșitul lunii iunie a anului viitor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: