Google+
Home » Social » Două persoane, din care un minor de 16 ani, rănite în urma unui accident petrecut în Negrești

Două persoane, din care un minor de 16 ani, rănite în urma unui accident petrecut în Negrești

Două persoane, din care un minor de 16 ani, au fost rănite în urma unui accident petrecut, joi, pe o stradă din orașul Negrești, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Vinovată de producerea accidentului a fost șoferița de 48 de ani, care s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Neatenția în conducerea mașinilor face noi victime în județul nostru. De această dată este vorba despre o femeie de 41 de ani și un adolescent de 16 ani, pasageri într-o mașină condusă de o șoferită de 48 de ani, din comuna Vulturești. Femeia conducea autoturismul proprietate pe o stradă din Negrești când, în încercarea de a depăși un autocamion, a pierdut controlul asupra direcției, intrând într-un cap de pod de pe sensul opus de mers.

În urma impactului, cei doi pasageri din autoturism au suferit politraumatisme, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spital. Conducătoarea auto, care nu consumase alcool și avea permisul în regulă, a refuzat să meargă la o unitate medicală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii din Negrești au întocmit dosar penal pe numele șoferiței de 48 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: