Google+
Home » Social » Jandarmii vasluieni au donat sânge

Jandarmii vasluieni au donat sânge

Având în vedere nevoia de sânge înregistrată la nivelul județului nostru și ca urmare a solicitării Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, precum și a altor autorități publice, pentru reducerea deficitului de sânge, jandarmii au răspuns prezent încă o dată.

Jandarmii vasluieni, precum și cei de la structurile din subordine, respectiv, Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, Detașamentul 3 Jandarmi Bârlad, Secția de Jandarmi Huși, Grupa de Intervenție și Supraveghere Negrești, Detașamentul 2 Jandarmi Vaslui, au demonstrat că sunt conștienți de nevoile semenilor. Sunt alături de aceștia și prin sprijinul lor voluntar, nu numai prin misiunile ce le execută.

Activitatea s-a desfășurat marți, miercuri și joi.

„Conducerea inspectoratului mulțumește colegilor care au înțeles importanța unui astfel de gest și îndeamnă tot mai mulți cetățeni să ni se alăture, prin voluntariat, în această campanie umanitară cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate”, a declarat plt. adj. Sorin Niță, reprezentantul Compartimentului Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: