Google+
Home » Social » Spectacol în ajunul Crăciunului, în Centru Civic Vaslui. Fanfara ”Rotaria”, prima apariție după moartea mentorului copiilor

Spectacol în ajunul Crăciunului, în Centru Civic Vaslui. Fanfara ”Rotaria”, prima apariție după moartea mentorului copiilor

Primăria Vaslui va organiza, pe 24 decembrie, în centrul orașului, spectacolul tradițional de Crăciun, cadourile oferite copiilor care vor fi prezenți în zona bradului din Piața Civică fiind muzica bună și dulciurile. Pe scenă va evolua și Fanfara ”Rotaria”, la prima apariție publică după moartea mentorului componenților trupei de copii.

Centrul municipiul Vaslui se va umple de animație în ajunul Crăciunului. Și asta datorită primăriei care, la fel ca în fiecare an, va organiza un spectacol pe scena din Piața Civică, care va începe la ora 17.00. Intitulat sugestiv ”Vine, vine Moș Crăciun”, evenimentul va reuni copii de la cercurile de muzică ale Palatului Copiilor Vaslui care vor cânta melodii specifice sărbătorilor de iarnă.

Așa după cum ne-am obișnuit publicul, va veni și Moș Crăciun pentru copiii prezenți la spectacol, cu pachețele cu dulciuri”, ne-a precizat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Una din aparițiile surpriză pe scenă va fi Fanfara ”Rotaria”. Membrii formației vor cânta pentru prima dată în public după moartea în toamna acestui an a mentorului fanfarei, profesorul Romeo Tălmaciu. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: