Google+
Home » Social » Tinerii voluntari implicați în programe educative, premiați în cadrul unei gale a DJST Vaslui

Tinerii voluntari implicați în programe educative, premiați în cadrul unei gale a DJST Vaslui

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui va organiza, astăzi, o gală de premiere a tinerilor voluntari care, pe parcursul acestui an, s-au implicat în diverse activități de sprijinire a copiilor și elevilor prin programe educative desfășurate în cadrul taberelor de la Poiana Căprioarei sau în bibliotecile din Vaslui și Bârlad. Tinerii care s-au evidențiat vor primi diplome și obiecte promoționale, fără a fi recompensați cu premii în bani.

Voluntariatul tinerilor care au participat, în special pe perioada vacanței de vară, la activități educative pentru copii este răsplătit de către DJST Vaslui. Instituția organizează o gală de premiere a acestora, fiind invitați nu mai puțin de 35 de tineri din județ, membrii ai unor fundații sau asociații.

Este vorba de acei tineri cu care noi colaborăm pe tot parcursul anului și ne sprijină în cadrul unor programe educative. Mulți din ei au fost animatori în taberele sociale pe care noi le-am organizat la Poiana Căprioarei pe perioada vacanței de vară”, ne-a declarat Grigorel Angheluță, consilier pentru tineret în cadrul DJTS Vaslui.

Tinerii voluntari nu vor primi premii în bani, ci vor fi răsplătiți cu diplome și obiecte promoționale, cum ar fi tricouri, șepci, pixuri ori agende. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: