Google+
Home » Social » Accident spectaculos, între un Mercedes și un Audi, în Solești. Un bătrân a ajuns la spital

Accident spectaculos, între un Mercedes și un Audi, în Solești. Un bătrân a ajuns la spital

Un bătrân de 69 de ani, din județul Bacău, a ajuns la spital și alte trei persoane au fost rănite însă au refuzat transportul la o unitate medicală, după ce cele două mașini în care se aflau au intrat în coliziune pe raza localității Solești, de pe drumul național DN 24 Vaslui – Iași. În urma primelor cercetări desfășurate de polițiști, s-a stabilit că șoferul unui Audi a intrat într-o depășire în timp ce conducătorul unui Mercedes încerca să părăsească șoseaua regulamentar, pe partea stângă.

Accident spectaculos, duminică după-amiază, în localitatea Solești, în urma coliziunii a două mașini. Însă, din fericire, în ciuda impactului violent, care a condus și la răsturnarea uneia din mașini, doar un bătrân de 69 de ani a suferit leziuni care au impus transportul la spital. Alte trei persoane, de 18,19 și 45 de ani, au refuzat să fie duse cu ambulanțele la o unitate medicală.

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, s-a stabilit că cele două mașini implicate în accident se aflau într-o coloană când, la un moment dat, șoferul unui Mercedes, un tânăr de 18 ani, din Solești, a semnalizat și a început efectuarea manevrei de părăsire a șoselei pe un drum lăturalnic situat în partea stângă. Conducătorul autoturismului aflat în spatele său a încetinit, în timp ce șoferul celeia de-a treia mașini, un bărbat de 45 de ani, din Bârlad, a intrat în depășire. În consecință, acesta a lovit în plin în partea laterală Mercedes-ul, după care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. La fața locului a intervenit, la scurt timp, o autospecială de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Primele cercetări desfășurate la fața locului arată că șoferul celui de-al treilea autoturism aflat în coloană este vinovat de producerea accidentului. Ambii conducători auto aveau documentele în regulă și nici nu consumaseră băuturi alcoolice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: