Home / Sport / CSM Vaslui a fost eliminată din Cupa României, dar a câștigat respectul steliștilor

CSM Vaslui a fost eliminată din Cupa României, dar a câștigat respectul steliștilor

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Vaslui a dat o replică bună ocupantei locului patru din Liga Zimbrilor, Steaua București. Vasluienii au arătat foarte bine în prima parte și conduceau la pauză cu 15 – 14. În repriza secundă nu au mai fost însă la fel de inspirați și au pierdut în cele din urmă la diferență de trei goluri, scor 28 – 31.

După ce au preluat conducerea în minutul 33 steliștii nu au mai lăsat loc de dubii și au mărșăluit spre victorie. La un moment dat au avut avans de șapte goluri, însă vasluienii au reușit să reducă din diferență spre finalul partidei.

“Jocul de la Vaslui a fost echilibrat în prima parte, după care am controlat în totalitate repriza a doua. Babasafari a avut momente bune, atacul a fost cerebral și matur și astfel am făcut diferența de care aveam nevoie pentru finalul de joc. CSM Vaslui e o echipă frumoasă, disciplinată pe care cred eu că o vom vedea în Liga Națională în sezonul viitor”, a declarat Ovidiu Mihăilă, antrenorul echipei Steaua București.

Cel mai bun marcator al CSM Vaslui a fost Sebastian Polocoșer, cu șase reușite. L-au urmat îndeaproape Darius Dragon și Silviu Amihăesi, ambii cu cinci goluri marcate. Au mai învins apărarea adversă Gabriel Cumpănici, Andrei Voinea (câte 3 reușite), Răzvan Farcaș, Alexandru Farcaș (câte 2), Claudiu Dediu, Vladimir Carali (câte 1 gol).

Principala gură de tun a steliștilor a fost Krsto Milosevic, cu nouă goluri marcate. Celelalte goluri ale bucureștenilor au fost opera lui Ionuț Georgescu (5), Martin Johannson, Nemanja Grbovic (câte 4), Răzvan Rapciugă, Marius Stavrositu (3), Stefan Vujic (câte 3), Florea Gabriel (2), Constantina Sabin și Marin Vegar (câte 1 gol). (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Icons of Darts Live League te așteaptă cu super meciuri de darts la Superbet

Autor Razvan Zeldea, pentru Superbet În această perioadă, în ...

Super-programul echipei HC Dobrogea Sud Constanța în vreme de pandemie, devenit „public”! De la „numărarea zilelor fără handbal”, la „somnic de frumusețe” și „antrenament cardio pe hol”

HC Dobrogea Sud Constanța a întocmit un program „full” ...

ULTIMA ORĂ | Veste pentru șeful LPF. Judecătorii au anulat mandatul de arestare emis în lipsă lui Mario Iorgulescu

Gino Iorgulescu, președintele LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: