Home / Sport / Echipa Penitenciarului Vaslui, câștigătoarea primei ediții a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală

Echipa Penitenciarului Vaslui, câștigătoarea primei ediții a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală

Echipa Penitenciarului Vaslui a câștigat prima ediție a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală, după ce a dispus în finală, cu scorul de 3-1, de formația Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Locul III a revenit selecționatei Poliției Județene care, în finală mică, a învins pe cei de la Serviciul Român de Informații.

După două zile de competiție, în care nu au lipsit încrâncenările dar și momentele de fair-play, s-a pus punct primei ediții a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală. Deși câștigător a fost, per ansamblu, sportul, trofeul a ajuns în vitrina Penitenciarului Vaslui. În finală, echipa acestora a învins-o pe cea a Inspectoratului pentru Situații de Urgență cu scorul de 3-1, deși scorul a fost deschis de pompieri, printr-un autogol. În confruntarea pentru medalia de bronz, selecționata Poliției Județene a dispus de reprezentativa Serviciului Român de Informații cu scorul de 3-2.

Înainte de acordarea cupelor de organizatori celor care au urcat pe podium, au fost decernate și o serie de titluri unor jucători, acestea revenind la câte un component de la aproape fiecare echipă participantă. Astfel, cel mai bun portar a fost desemnat Cristian Ciocoiu (Ministerul Apărării Naționale), cel mai bun jucător – Ionuț Cezar (SRI), cel mai fair-play participant – Nicolae Tilici (Poliția Locală Vaslui), cel mai bun marcator – Tiberiu Bucur (ISU), cu nouă goluri. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: