Home / Sport / Echipa Penitenciarului Vaslui, câștigătoarea primei ediții a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală

Echipa Penitenciarului Vaslui, câștigătoarea primei ediții a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală

Echipa Penitenciarului Vaslui a câștigat prima ediție a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală, după ce a dispus în finală, cu scorul de 3-1, de formația Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Locul III a revenit selecționatei Poliției Județene care, în finală mică, a învins pe cei de la Serviciul Român de Informații.

După două zile de competiție, în care nu au lipsit încrâncenările dar și momentele de fair-play, s-a pus punct primei ediții a ”Cupei Centenar” la fotbal în sală. Deși câștigător a fost, per ansamblu, sportul, trofeul a ajuns în vitrina Penitenciarului Vaslui. În finală, echipa acestora a învins-o pe cea a Inspectoratului pentru Situații de Urgență cu scorul de 3-1, deși scorul a fost deschis de pompieri, printr-un autogol. În confruntarea pentru medalia de bronz, selecționata Poliției Județene a dispus de reprezentativa Serviciului Român de Informații cu scorul de 3-2.

Înainte de acordarea cupelor de organizatori celor care au urcat pe podium, au fost decernate și o serie de titluri unor jucători, acestea revenind la câte un component de la aproape fiecare echipă participantă. Astfel, cel mai bun portar a fost desemnat Cristian Ciocoiu (Ministerul Apărării Naționale), cel mai bun jucător – Ionuț Cezar (SRI), cel mai fair-play participant – Nicolae Tilici (Poliția Locală Vaslui), cel mai bun marcator – Tiberiu Bucur (ISU), cu nouă goluri. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: