Home / Social / Inimoșii de la Clubul “Off Road” Bârlad l-au adus pe Moș Crăciun în comuna Coroiești

Inimoșii de la Clubul “Off Road” Bârlad l-au adus pe Moș Crăciun în comuna Coroiești

Un grup de bârlădeni inimoși, care formează Clubul ”Off Road” Bârlad, au desfășurat ieri, pentru al șaselea an consecutiv, o acțiune umanitară pentru familiile sărmane din județul Vaslui. Cei aproximativ 60 de membri ai Clubului ”Off Road” din Bârlad au venit în ajutorul a 30 de familii din satele Chilieni și Mireni ale comunei Coroiești.

După ce sâmbătă s-au ambalat pachetele și pregătit mijloacele de transport, 20 de “săniuțe” 4×4 și un camion de 7,5 tone au pornit ieri dimineață pe drumuri izolate din județul Vaslui pentru a oferi daruri și zâmbete. Bârlădenii au cutreierat noroaie și nămeți pentru a le arăta celor năpăstuiți că nu sunt singuri.

”A fost un eveniment reușit și mă bucur că inițiativa noastră a atins în acest an cea mai mare amploare de până acum. Am strâns nu mai puțin de 9.000 de lei, cu care am cumpărat alimente atât de necesare pentru oamenii sărmani întâlniți. De asemenea, am mai oferit saltele, paturi, îmbrăcăminte și jucării pentru cei mici. Ne bucurăm că am putut prin acțiunea noastră să aducem un strop de fericire și de bucurie pentru copiii și familiile nevoiașe pe care le-am ajutat”, ne-a declarat Lulu “Căpitanu”, responsabil cu organizarea evenimentului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: