Home / Social / Inimoșii de la Clubul “Off Road” Bârlad l-au adus pe Moș Crăciun în comuna Coroiești

Inimoșii de la Clubul “Off Road” Bârlad l-au adus pe Moș Crăciun în comuna Coroiești

Un grup de bârlădeni inimoși, care formează Clubul ”Off Road” Bârlad, au desfășurat ieri, pentru al șaselea an consecutiv, o acțiune umanitară pentru familiile sărmane din județul Vaslui. Cei aproximativ 60 de membri ai Clubului ”Off Road” din Bârlad au venit în ajutorul a 30 de familii din satele Chilieni și Mireni ale comunei Coroiești.

După ce sâmbătă s-au ambalat pachetele și pregătit mijloacele de transport, 20 de “săniuțe” 4×4 și un camion de 7,5 tone au pornit ieri dimineață pe drumuri izolate din județul Vaslui pentru a oferi daruri și zâmbete. Bârlădenii au cutreierat noroaie și nămeți pentru a le arăta celor năpăstuiți că nu sunt singuri.

”A fost un eveniment reușit și mă bucur că inițiativa noastră a atins în acest an cea mai mare amploare de până acum. Am strâns nu mai puțin de 9.000 de lei, cu care am cumpărat alimente atât de necesare pentru oamenii sărmani întâlniți. De asemenea, am mai oferit saltele, paturi, îmbrăcăminte și jucării pentru cei mici. Ne bucurăm că am putut prin acțiunea noastră să aducem un strop de fericire și de bucurie pentru copiii și familiile nevoiașe pe care le-am ajutat”, ne-a declarat Lulu “Căpitanu”, responsabil cu organizarea evenimentului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: