Home / Social / Inimoșii de la Clubul “Off Road” Bârlad l-au adus pe Moș Crăciun în comuna Coroiești

Inimoșii de la Clubul “Off Road” Bârlad l-au adus pe Moș Crăciun în comuna Coroiești

Un grup de bârlădeni inimoși, care formează Clubul ”Off Road” Bârlad, au desfășurat ieri, pentru al șaselea an consecutiv, o acțiune umanitară pentru familiile sărmane din județul Vaslui. Cei aproximativ 60 de membri ai Clubului ”Off Road” din Bârlad au venit în ajutorul a 30 de familii din satele Chilieni și Mireni ale comunei Coroiești.

După ce sâmbătă s-au ambalat pachetele și pregătit mijloacele de transport, 20 de “săniuțe” 4×4 și un camion de 7,5 tone au pornit ieri dimineață pe drumuri izolate din județul Vaslui pentru a oferi daruri și zâmbete. Bârlădenii au cutreierat noroaie și nămeți pentru a le arăta celor năpăstuiți că nu sunt singuri.

”A fost un eveniment reușit și mă bucur că inițiativa noastră a atins în acest an cea mai mare amploare de până acum. Am strâns nu mai puțin de 9.000 de lei, cu care am cumpărat alimente atât de necesare pentru oamenii sărmani întâlniți. De asemenea, am mai oferit saltele, paturi, îmbrăcăminte și jucării pentru cei mici. Ne bucurăm că am putut prin acțiunea noastră să aducem un strop de fericire și de bucurie pentru copiii și familiile nevoiașe pe care le-am ajutat”, ne-a declarat Lulu “Căpitanu”, responsabil cu organizarea evenimentului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: