Home / Social / 32 de copii de la Școala nr. 6 Vaslui, spiriduși cu daruri multe pentru elevi de clasele a I-a și a IV-a de la Liceul Vladia

32 de copii de la Școala nr. 6 Vaslui, spiriduși cu daruri multe pentru elevi de clasele a I-a și a IV-a de la Liceul Vladia

32 de elevi de la Școala nr. 6 ”Mihai Eminescu” Vaslui au fost spiridușii cu daruri multe trimise de Moș Crăciun elevilor cu posibilități materiale precare de ciclu primar de la Liceul Vladia. În semn de mulțumire, cei 15 micuți de clasele a I-a și a IV-a le-au oferit un concert de colinde, dar i-au și urat și sorcovit, așa cum este tradiția.

Rechizite, jucării, dulciuri, hăinuțe și jocuri sunt doar câteva din darurile primite în avans de la Moș Crăciun de 15 copii de clasele a I-a și a IV-a de la Liceul Vladia. Spiridușii care s-au încumetat să ducă zecile de cadouri au fost 32 de elevi de clasa întâi de la Școala nr. 6 ”Mihai Eminescu” Vaslui. Însoțiți de părinții lor, care s-au ocupat de umplerea sacului Moșului, copiii le-au dăruit pachetele micuților care provin din familii defavorizate și care nu au mai avut parte până acum de o asemenea bucurie în preajma sărbătorilor.

Toate aceste pachete consistente, cu obiecte de o foarte bună calitate, reprezintă o surpriză deosebită pentru elevii noștri. Inclusiv părinții copiilor s-au bucurat de aceste daruri și sperăm ca parteneriatul nostru cu Școala nr. 6 ”Mihai Eminescu” Vaslui să continue și pe viitor”, ne-a declarat învățătoarea Lenuța Ghimici, de la Liceul Vladia.

În semn de mulțumire, cei 15 micuți de clasele a I-a și a IV-a le-au oferit oaspeților un concert de colinde, dar i-au și urat și sorcovit, așa cum este tradiția. La rândul lor, elevii de la Școala nr. 6 ”Mihai Eminescu” Vaslui au prezentat plugușorul. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: