Home / Social / Peste 1.200 de spectatori au umplut Sala Polivalentă Vaslui la concertul de colinde a lui Ștefan Hrușcă

Peste 1.200 de spectatori au umplut Sala Polivalentă Vaslui la concertul de colinde a lui Ștefan Hrușcă

Peste 1.200 de spectatori au umplut Sala Polivalentă din municipiul Vaslui, cum rar se întâmplă la astfel de evenimente, la concertul de colinde a lui Ștefan Hrușcă organizat de Episcopia Hușilor, cu sprijinul Primăriei Vaslui. La finalul concertului, episcopul Ignatie a interpretat un colind tradițional dedicat oaspetelui vasluienilor, care i-a emoținat pe spectatori.

Concertul de colinde ”Deschide, ușa creștine”, susținut de cunoscutul interpret Ștefan Hrușcă, a umplut aproape la refuz Sala Polivalentă din Vaslui. La invitația organizatorilor, Episcopia Hușilor, peste 1.200 de oameni, mulți trecuți de prima tinerețe, au venit să-l asculte pe cel mai îndrăgit cântăreț de colinde de la noi din țară, mai ales că intrarea a fost liberă.

În încheierea recitatului deosebit susținut de Ștefan Hrușcă, episcopul Hușilor, părintele Ignatie, i-a mulțumit cântărețului pentru faptul că a venit în Episcopia Hușilor, la Vaslui, și pentru transmiterea duhului autentic al colindelor tradiționale: „Maestrul Ștefan Hrușcă ne-a făcut să pregustăm din ceea ce numim noi sărbătoarea bucuriei, a luminii și a uimirii, care este Crăciunul! Vă mulțumim că ați venit la Vaslui! Dumnezeu să ne ajute să înmulțim lumina, bucuria și credința pe care ne-o dăruiește de fiecare dată această sărbătoare minunată, extraordinară, care ne ia pe toți prin învăluire și ne convertește lăuntricul nostru. De aceea avem această disponibilitate spre generozitate, facem daruri, pentru că Hristos a fost Cel dintâi generos cu noi, ne-a împărtășit dragostea Sa și ne-a învățat să iubim!”.

De asemenea, ierarhul Hușilor a mulțumit primarului Vasile Pavăl pentru ajutorul acordat în ceea ce privește sonorizarea, amenajarea și închirierea sălii în care a fost susținut spectacolul. La final, episcopul Ignatie a interpretat un colind tradițional, dedicat solistului Ștefan Hrușcă, cântec care, de asemenea, a emoționat întreaga audiență.

Concertul de colinde „Deschide ușa, creștine!” a fost o manifestare pe care Episcopia Hușilor a dedicat-o Anului Centenar deoarece ”colindele au puterea de a uni generațiile între ele și de a întări sentimentul comuniunii cu înaintașii noștri”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Peste 27.000 de pensionari vasluieni primesc de la stat bani pentru completarea pensiilor

27.773 de pensionari vasluieni încasează ...

Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

Sute de șoferi din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: