Home / Administratie / Să sperăm că iarna nu va prinde pe picior greșit autoritățile: 64 de utilaje, 3.000 tone de nisip și 250 tone de sare, pregătite pentru deszăpezire

Să sperăm că iarna nu va prinde pe picior greșit autoritățile: 64 de utilaje, 3.000 tone de nisip și 250 tone de sare, pregătite pentru deszăpezire

Comandamentul județean de coordonare a activității de deszăpezire pe drumurile județene are pregătite utilajele și stocurile cu material antiderapant pentru intervenție.

Ciprian Trifan

În acest moment, sunt pregătite să intervină 64 de utilaje de deszăpezire, cantitatea de 250 tone de sare a fost achiziționată în totalitate, iar dintr-un total de 4.000 tone de nisip au fost achiziționate 3.000 tone de nisip. “Comandamentul de iarnă lucrează pentru asigurarea unui trafic normal pe drumurile județene. Conform prevederilor legale, avem stocurile de nisip și sare în baze. Sunt încheiate contracte cu prestatorii și nu avem nici un impediment pentru a fi operativi în această iarnă. Utilajele de deszăpezire vor avea la dispoziție o linie de carburant de 20.000 litri motorină și 5.000 litri de benzină. Am vorbit cu cei de la Direcția pentru Sănătate Publică pentru a avea datele referitoare la gravide și persoanele care au nevoie de dializă și a canaliza eforturile noastre în acest sens. Colaborăm cu unitățile administrativ teritoriale, pentru ca și în intravilanul localităților să se desfășoare la timp lucrările de deszăpezire”, a spus Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Comandamentul județean va monitoriza lucrările de deszăpezire pe cei aproximativ 1.000 de kilometri de drumuri județene.

La fel ca și în anii trecuți, sunt drumuri pe care activitatea de dezăpezire va fi mai intensă. Drumurile județene sensibile la înzăpezire sunt cele pe direcția Lipova – Bogdana, Voinești – Pogana, Crețești – Murgeni, Arsura – Duda Epureni, Telejna – Codăești, Crețești – Hoceni. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: