Home / Social / Peste 450 tone de sare folosite pe drumurile naționale din județ la prima ninsoare mai serioasă din acest sezon rece

Peste 450 tone de sare folosite pe drumurile naționale din județ la prima ninsoare mai serioasă din acest sezon rece

Primul test mai serios din actualul sezon rece a fost trecut cu bine de autorități, cel puțin în ceea ce privește drumurile naționale care străbat județul nostru. Pentru a nu risca nimic, cum ar fi apariția unor blocaje, societatea care are încheiat contract de închiriere a utilajelor de deszăpezire cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a scos ”la lucru” întreaga flotă de mașini pe care o are la dispoziție. Pe lângă îndepărtarea zăpezii de pe drum, utilajele au împrăștiat și o cantitate importantă de material antiderapant.

În total, au fost răspândite 450 tone de sare, astfel încât, după ora 10, toate drumurile naționale din județ erau ”la negru”. De aceea, putem spune că am depășit cu bine prima ninsoare din această iarnă”, ne-a declarat prefectul județului, Eduard Popica.

Potrivit reprezentantului guvernului în teritoriu, societatea de deszăpezire a rămas în continuare pe poziții, deși, pentru perioada imediat următoare, nu s-au mai anunțat ninsori, ci, dimpotrivă, o încălzire a vremii. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: