Home / Social / Peste 450 tone de sare folosite pe drumurile naționale din județ la prima ninsoare mai serioasă din acest sezon rece

Peste 450 tone de sare folosite pe drumurile naționale din județ la prima ninsoare mai serioasă din acest sezon rece

Primul test mai serios din actualul sezon rece a fost trecut cu bine de autorități, cel puțin în ceea ce privește drumurile naționale care străbat județul nostru. Pentru a nu risca nimic, cum ar fi apariția unor blocaje, societatea care are încheiat contract de închiriere a utilajelor de deszăpezire cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a scos ”la lucru” întreaga flotă de mașini pe care o are la dispoziție. Pe lângă îndepărtarea zăpezii de pe drum, utilajele au împrăștiat și o cantitate importantă de material antiderapant.

În total, au fost răspândite 450 tone de sare, astfel încât, după ora 10, toate drumurile naționale din județ erau ”la negru”. De aceea, putem spune că am depășit cu bine prima ninsoare din această iarnă”, ne-a declarat prefectul județului, Eduard Popica.

Potrivit reprezentantului guvernului în teritoriu, societatea de deszăpezire a rămas în continuare pe poziții, deși, pentru perioada imediat următoare, nu s-au mai anunțat ninsori, ci, dimpotrivă, o încălzire a vremii. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: